[O1] CO TO JEST ? (co to za część)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Evil
    Rider
    • 2009
    • 721

Zamieszczone przez Frag
    Powiedż jak będziesz robił gdzieś w Warszawie
    no w Warszawie na szczęście robić tego nie będę musiał, bo z Śląska jestem , ale jak się umówię z mechanikiem, to dam znać jak wyglądają koszty. Mam nadziej, że jeszcze mnie ktoś wcześnie poinformuje, na jakiego rzędu koszt trzeba się przygotować.
    Na allegro widze nówki kompresory za ok 900zł, regenerowane ok 400, czyli droga impreza , mam nadzieje że zakończy się na wkręceniu sprzęgiełka .
    Tak jak pisałem, w lato klima działała, teraz nie jestem w stanie sprawdzić, bo jest poniżej 4 stopni, a po drugie mam odpiętą całkowicie sprężarkę (po stronie elektrycznej).
    Najgorsze jest to że nie wiem, jak to tam długo leży, auto mam rok, ostatnio olej wymieniałem pół roku temu, to nie była odkręcana obudowa dolna, bo górą wysysali olej, i nie było potrzeby przez "mój rok" odkręcania dołu.. także ile ona sobie tam leżała to mi nikt nie powie

O2 1,9 BXE+ 143KM/312Nm

Komentarz

• wojtass
      Rider
      • 2007
      • 473

frag
      u mnie wystarczylo dokrecic do wielokilina i bangla do dzis. Ja robiłem to na ul Szarych Szeregów ARTICA ceny nie pamietam bo dawno to było, ale jak pidsalem nabilem od razu klime

Komentarz

• Evil
        Rider
        • 2009
        • 721

Zamieszczone przez wojtass
        u mnie wystarczylo dokrecic do wielokilina i bangla do dzis
        rozumie, że to Twoje które znalazło się na osłonie dolnej silnika?
        ja też mam nadzieje, że tylko będzie trzeba dokręcić, bo w sumie to jak oglądam ten mój wieloklin to nie wydaje się ani wykrzywiony czy objechany. Mechanik, bez trudu dał rade sprzęgiełko założyć na niego i pasowało, ale nie dokręcał, bo czekał na decyzję szefa co z tym zrobić, a że szefa nie było do czasu zalania olejem, to poskładał osłonę i tyle.

O2 1,9 BXE+ 143KM/312Nm

Komentarz

Pracuję...